За преродените мечти и прецъфтели треперти

Във волният цвят на маргаритите, омайни тайни са укрити.

И само малката калинка пътят ще открие и малките мечти от белите листенца ще отвие!

Обръщам се към всички приятели на поляната и гората.



Обръщам се към всички приятели на поляната и гората.

Приятели вие, които намерихте моите Лавандулови полета и вие, които останахте сред потаите на преродените мечти и маргаритените трепети, вие които бяхте тук вчера, наминахте днес или ще се върнете утре, тези редове са отправени към вас.

Лавандуловите полета са родени и живеят в едно малко и невинно въображение. Те са отражение на една чиста душа със своите желания, трепети, копнежи, емоции и страхове. Тези полета са вплетени в мечтания и маргаритени желания. Моля ви Приятели мои, не ги опорочавайте. Не ги грабете или пък споделяйте.
Пиша тези редове защото, преди няколко дни намерих маргаритените си трепети разпространени в различни класации, социални мрежи и всякакви интернестски сайтове за разпространение и популяризиране в безкрайното пространство.
Малките лавандулови полета, бяха  оплетени в паяжина от различни сайтове и социални мрежи като фейстук, туитър, свежо. нет и ред подобни, а така също бе попаднал с  номинация в класация, която се зовеше Блог на деня“ или категория "Разкази" в сайт или блог, който се нарича „Прочети това“, които по необясними причини дори  не бяха указали е-мейл или форма за бързи контакти, или поне аз не намерих такива. Вярно е и не може да се отрече, че бяха спазили авторското право и указали коректно източника, оригинала на материала и линк към Лавандуловите ми полета, но въпреки това се смутих. Уверена съм и не се съмнявам в добрите намерения, на тези сайтове, както и в добрите намерение, на хората, които са ме разпространили и номинирали, оказвайки ми невероятна чест. Поклон и респект към тях и тяхната чудесна кауза, но за мен Лавандуловите полета, са свидно малко местенце, което бих желала да остане такова, каквото е в момента.
Пиша тези редове, с които апелирам собствениците на тези блогове, сайтове и социални мрежи, да премахнат публикациите ми от там. Също така най – учтиво ги моля, да премахнат и активните връзки ,както и всякакви пътища и пътечки, които водят към моите малки полета.
Бих искала да добавя, при цялото си уважение към всички, надявам се с горните редове да не засегна никого. Но мисля, че всеки има право сам да реши, къде как и с кой да сподели неговия свиден и грижовно гледан свят.

Простете малката ми молба и моля Ви уважете я!
Бъдете Добре дошли винаги, когато пожелаете, но моля не споделяйте пътеките на сам.

Благодаря. Уверена съм, че ще разберете.

Поздрави на всички
К - К

4 коментара:

  1. Ако ги нямаше тези възможности на мрежата, как щяхме да открием красотата,спокойствието и вълшебната атмосфера на лавандуловите полета,Самовила?Приятен и с много усмивки слънчев ден :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ако бях пожелала да е сред тези социални мрежи и места, сама бих могла да го обявила и популяризирала там нали? ( *за това не съм добавила и тези бутончета от сорта "сподели" придружени от малки усмихнати иконки така щедро раздавани от Twitter, Facebook или свежо нет :)
    Но благодаря ти за милите думи ... трогна ме. Радвам се, че ти харесват моите полета, чувствай се добре дошъл, винаги когато пожелаеш, Живко. Усмихната вечер и весел празника ти пожелавам!

    ОтговорИзтриване
  3. В лавандуловите полета твои отморих очите си, преуморени от суетата вън
    и взора ми възрадва се и се пренесе в твоят стих.
    Поздравявам те за приказните думи, за словата написани с любов и бих желала да заключа, че за мен бе МАГИЯ твоят свят!Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Nanita, сърдечно ти благодаря. Толкова мили и нежно ме докоснаха всичките ти думи. Чувствай се добре дошла сред Лавандуловите ми полета, винаги когато пожелаеш.
    Поздрави:
    Самовила

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че сподели :)

Нека останем приятели.

Моля, не крадете труда на другите. Много по- приятно и приятелско е да поискате разрешение за ползването на публикациите, просто трябва да използвате е-мейл или формата за бързи контакти. Възможно е някои снимки в блога да не принадлежат на Лавандулово поле. Те обаче носят подписа на създателят си или линк към него
Материалите публикувани в този блог са изцяло авторски и принадлежат на Лавандулови полета.
Всички текстове в блога са под Creative Commons 2.5 България договор /Признание-Некомерсиално-Без производни/ Криейтив Комънс договор